Livrarea produselor comercializate de FRINCU AUTO SRL se va face prin intermediul firmelor de curierat rapid si va asigura distributia produselor prin partenerii sai de transport cu care colaboreaza.

Produsele comandate vor fi livrate in sistem door-to-door catre Cumparator – la adresa specificata de acesta – acelasi sistem fiind aplicabil si in cazul distribuitiei catre Partenerii sai.

Modalitatile de livrare vor fi disponibile la finalizarea fiecarei comenzi, Cumparatorul avand posibilitatea de a alege varianta cea mai avantajoasa la momentul respectiv.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

FRINCU AUTO SRL asigura livrarea si /sau distributia produselor comandate – prin una din modalitatile mai sus mentionate – oriunde pe teritoriul Romaniei.

Suportarea costurilor privind returnarea produselor comandate in termenul legal revine exclusiv in sarcina clientului.

Daca ati achitat comanda prin banca si ati decis returnarea produsului, suma achitata va fi restituita in contul din care ati efectuat plata, in cel mai scurt timp.

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului constatati ca unul dintre produse nu este conform dorintelor dvs. si doriti returnarea lui, acest lucru implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

Important:
Nu garantam termenele de livrare ale transportatorilor nostri , acestea sunt doar orientative.
Pentru toate produsele de pe www.frincu-auto.ro calcul transportului se face automat in functie de greutatea acestora. In cazul in care apare o eroare de calcul la pretul transportului aceasta va va fi adusa la cunostinata telefonic sau pe e-mail, pretul transportului fiind cel indicat de operatorii nostri.